Une soirée à Kolonin

Tips!

Har du KB kortet följ oss på twitter och facebook så du inte missar dina specials.
Enkla rätter serveras i baren för en billig peng, sköna drinkar och bra musik. Kom in och njut av en klassisk cocktail, en underbar avec och/eller en rolig öl. Vårt sprit/ölsortiment växer snabbt, så kom och smaka med vänner!

 

Välkomna

Kollobaren

En trappa upp hittar du Kollo Baren, där Cocktails & Ölkultur ligger i fokus. Här är publiken en blandning av t ex tjejgäng, studenter, politiker, tänkare, tyckare och affärsmän. Övervåningen med Kollo Baren är ett lekfullt ställe för en publik som tycker om att njuta, trivas, prata och lyssna. Och framförallt att mötas med musik som ett komplement till mötet snarare än något som bedövar öron och stämband. Här känns det som Ditt alldeles egna vardagsrum där du kan vara Dig själv tillsammans med nya och kära vänner.

Kollo Baren’s tider

Tisdag – Torsdag
kl 18.00 – sent

Fredagar – På fredagar från 16.00 – sent är mysfaktorn hög i kollo Baren!
Fredagsmys mellan 16:00 – 18:00 serverar AW tallrik för 79kr med massor av gott eller en Caesesarsallad för 139kr samt en riktigt fin Entrecote med tillbehör för 159kr

Lördagar – Under Lördagarna så är det skön stämning i baren med vår barchef Erik och hans team som erbjuder Cocktails, vin & öl.
Från 18:00 – sent